Selskabslokaler til din næste fest

Mangler du et selskabslokale i Næstved eller nær Haslev til din næste fest?

Hos Peperoncino i det røde pakhus kan du leje festlokaler til alle anledninger. Vi har plads til op til 80 gæster i vores selskabslokaler, og vi kan bryste os af gode parkeringsforhold og gode priser.

Når du holder din fest hos os, kan du vælge mellem et væld af lækre italienske og sicilianske retter og vine, der vil imponere dine gæster.

Du kan sammensætte præcis den menu, du ønsker til din fest ud fra vores menukort og vinkort. Hold din næste fest hos os på Sydsjælland og få den fest, du kun tør drømme om.

Hvad egner vores festlokaler sig til?

  • ​Konfirmation
  • ​Fødselsdag
  • ​Konference
  • ​Bryllup
  • ​Reception
  • ​Alle former for selskaber

Festlokaler med god atmosfære

Vores lokaler til fest er alle billige at leje, hyggelige og atmosfærefyldte, og vi hjælper dig gerne med at pynte bordene og skabe præcis den stemning, du ønsker.
​Vores personale er vant til at håndtere selskaber, og de er både professionelle og imødekommende, når de servicerer dine gæster under din fest.

​Er du og dine gæster glade, er vi også glade – og vi vil gøre vores til, at vores selskabslokaler kommer til at danne de perfekte rammer for din fest.​

Bestil gerne i god tid og få en god pris

Det betaler sig at være ude i god, og især når det kommer til konfirmationer, kan der være rift om vores selskabslokaler. Bestil derfor i god tid. Lad os tage en snak om den fest, du skal holde, så du kan vurdere, om vores lokaler er de rette for dig. Giv os et kald på telefon 55 75 12 31 eller smid os en mail på kontakt@peperoncino.dk.

Buffet med et væld af italienske retter

Er du stor fan af det italienske køkken, og vil du gerne have familien med ud at spise lækker mad på Sydsjælland?

Hos Peperoncino i Næstved nær Haslev kan du i vores buffet vælge mellem de bedste og mest populære retter fra det italienske og det sicilianske køkken. Der er noget for enhver smag, og vores italienske buffet er meget populær blandt vores gæster. Vores kærlighed til mad er stor, og vi vil gerne gøre vores mad tilgængelig for alle. Derfor kan du til en god pris spise dig mæt i lækker mad fra vores buffet.

Forudbestil buffet på vores restaurant

Vil du gerne kunne vælge frit mellem alle de lækre retter i vores buffet, vil vi gerne bede dig om at forudbestille. Kommer du med et hold kolleger eller hele din familie, vil I være et passende antal, da vores buffet kun kan bestilles til ti personer eller mere.

Vil du gerne bare kunne gå ind på vores restaurant, når det passer dig bedst uden forudbestilling? Så er der stadig masser af lækre retter at vælge mellem på vores menukort, som ikke kræver nogen form for forudbestilling.

Vil du gerne bestille buffet?

I er mere end velkomne hos Peperoncino. Du kan både bestille bord og buffet ved at ringe på telefon 55 75 12 31 eller ved at skrive en mail til os på kontakt@peperoncino.dk. Vi glæder os til at tage imod jer!

OBS!​ Kig efter dette mærke

​Vegetarisk

Vegansk er en mulighed i disse retter

Åbningstider

Mandag​

Lukket

Tirsdag

16.00 - 22.00

Onsdag

16.00 - 22.00

Torsdag

16.00 - 22.00

Fredag

16.00 - 22.00

Lørdag

16.00 - 22.00

Søndag

16.00 - 22.00

Køkkenet lukker kl. 21:00

​Besøg Restaurant Peperoncino i dag

Book et bord eller kom ned og besøg os i Det Røde Pakhus.

Vores dygtige, italienske kokke frembringer uovertrufne og velsmagende menuer, så vores gæster føler sig hensat til et bord ved en restaurant på Sicilien.

Har du spørgsmål til os er du altid velkommen til at ringe på telefon 55 75 12 31.

Hvad siger vores kunder?

"Udsøgt fornøjelse og betjening og service i topklasse da vi spiste hos jer..."

Morten Andersen

"Absolut min ynglings restaurant"

Jette Avijaja Ravn

"Virkelig lækkert mad med glutenfrie muligheder og meget venligt personale"

Heidi Gall

"Jeg ELSKER jeres menukort..."

Maigen Svendborg

Om Peperoncino

Sicilianerne stiller høje krav til deres kogekunst! Derfor tør vi godt at love, at når du besøger Peperoncino Siciliano finder mindst én bid af paradis.

Kontakt os

​Peperoncino

CVR: 41765313

Riddergade 1A, 4700 Næstved

Få rutevejledning her

Telefon: 55 75 12 31

Mobil: 81 71 81 17

E-mail: kontakt@peperoncino.dk